Kandidati i AAK-së

Haradinaj vazhdon vrullshëm fushatën për Prishtinën, njofton tre aderimet e reja

Kandidati i AAK-së për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj, ka njoftuar se i janë bashkuar edhe tre të rinjë të kryeqytetit.

Haradinaj i ka falenderuar për angazhimin e tyre dhe theksoi se rinia e Prishtinës, është e tashmja dhe e ardhmja e Kryeqytetit.

Njoftimi i plotë:

Sot na u bashkuan edhe 3 të rinj Prishtinas.

Rinia e Prishtinës, është kryefjala e zgjedhjeve që na presin, e tashmja dhe e ardhmja e Kryeqytetit.

Faleminderit Adem Gashit dhe familjes së tij! Fatos Namanit e Shënjestar Gashit.

Të vendosur për Prishtinën që duam.

Na priftë e mbara djema!