Deçan

Haradinaj promovon “Ditën e Gështenjës” që u mbajt dje në Deçan

Dje në Deçan është mbajtur panairi tradicional i gështenjës, ku me ç’rast ka mbledhur kultivues të shumtë me qëllim të promovimit dhe shkëmbimit të përvojës ndërmjet tyre.

E ndër të tjerë aty mori pjesë edhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, i cili ka zgjedhur ditën e sotme për t’i ndarë fotot me publikun.

“Deçan. Dita e Gështenjës!”, ka shkruar ai.

Deçan. Dita e Gështenjës!RH

Posted by Ramush Haradinaj on Saturday, October 17, 2020