Haradinaj nesër viziton kampin ushtarak të KFOR-it gjerman

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nesër do qëndrojë në Prizren.

Haradinaj së bashku me një pjesë të Kabintetit të tij Qeveritar do vizitoj kampin e KFOR-it ushtarak gjerman, tashmë i shndërruar në një Park Inovativ dhe trajnues Kosovaro-Gjerman.

Kjo vizitë e tij do të bëhet në ora 10:00.

Ndryshe duhet përkujtuar se ditë më parë është mbajtur edhe ceremonia lamtumirëse për ushtarët e KFOR-it gjerman.