Konkurs

Hapet konkursi për specializantët e rinj

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka hapur konkursin për specializantët e rinj.

Me datën 22 tetor ishin shtuar 1.230 specializantë të rinj, lajmi që ishte bërë i ditur nga Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Ai kishte premtuar se këtë vit do të shtohen 1500 specializantë.

Konkursi është hapur në këto klinika: