Halloween

Halloween në Angli, i frikshëm dhe seksi

Halloweni është festuar në shumë vende të botës.

E njohur si “Nata e shtrigave”, ajo shënohet çdo vitë ku mijëra njerëz vendosin maska por dhe forma tjera “frikësuese” në fytyrë, raporton Ballkani.info

Në Angli kjo festë duket shumë e frikshme, imazhe nga atje tregojnë që Halloween në Angli ishte tejet i frikshëm por edhe seksi.