Hagë

Hajredin Kuçi pjesë e mbrojtjes së Kadri Veselit në Hagë

Ish-ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi është bërë pjesë e mbrojtjes së Kadri Veselit në Gjykatën Speciale në Hagë.

Kjo u konfirmua nga avokati i Veselit, Ben Emmerson.

Kuçi është parë brenda sallës ku po mbahet konferenca për ecurinë e çështjes në rastin Thaçi dhe të tjerët.