vjedhje

Hajnat në Viti vjedhin 2500 euro stoli ari

Një mashkull ka raportuar Policinë se persona të panjohur me forcë kanë hyrë në shtëpinë e tij edhe nga aty kanë vjedhur një sasi stoli ari në vlerë 2500 euro.

Aty janë vjedhur edhe një telefon celular dhe një kasafortë në të cilën ankuesi ka mbajtur dokumente personale.

Rasti është duke u hetuar nga njësitet policore.