Angli

Hajnat futen në një shtëpi, nuk e vërejnë se një kamerë po regjistronte gjithçka (VIDEO)

Ky është momenti kur dy hajdutë me forcë hapin një dritare dhe tentojnë të futen brenda, ndërsa një kamerë sigurie është e drejtuar tek ata.

Sipas mediave të huaja, burrat me kapuç, të armatosur me qysqi, u hodhën në një shtëpi Netherton në West Midlands pasi ata hapën dritaren e kuzhinës nga kopshti, pasditen e 16 qershorit.

Videoja tregon një nga burrat që ngjitet në shtëpi përmes dritares, ndërsa i dyti shkon rreth anës së shtëpisë nëpër një rrugicë.

Besohet se dyshja kërkuan brenda shtëpisë për 30 minuta para se të gjenin paratë, një unazë ari dhe çelësa.

Videoja ka ndezur zemërimin në internet me përdoruesit e internetit që bëjnë thirrje për të kapur fajtorët.

loading…