Hajdutët terrorizojnë familjen me 8 anëtarë, u vënë thikat në fyt

Tre banditë të maskuar hynë në një familje të përbërë prej 8 anëtarësh dhe thërrisnin “ku janë paratë?”

Zara Downes, 21 vjeç e traumatizuar ka folur për mënyrën se si banda e kërcënoi nënën e saj.

Si fillim të tre personat i kishin mashtruar familjarët duke u paraqitur si shoferë të shërbimeve të ndryshme, derisa i detyruan të shtriheshin në dysheme dhe u vunë thikat në fyt.

‘Daily mail’ raporton se 21 vjeçarja u detyrua të vëzhgonte në tmerr nënën e saj, teksa sulmuesit i mbanin thikën në fyt nënës, e cila mbante fëmijën e saj gjashtë javësh, në krah.

“Ishte e tmerrshme. Një prej burrave bëri sikur ishte një shofer ofrimi, kështu që ne do ta hapnim derën. Babai im madje bëri shaka sepse ai mendoi se ishte një shofer i ofrimit të picave. Por para se ta dinim se tre burra me maskë kishin shpërthyer në derën e përparme dhe na kishin shtyrë në tokë dhe kishin ngulur një thikë kundër të gjitha fyt tanë. Ata madje vunë një thikë te mamaja ime, e cila po mbante fëmijën tim gjashtë javësh ishte e tmerrshme. Ne u detyruam të shtrihemi në dysheme dhe u tha nëse do të shikonim se do të goditeshim me thikë, por unë vazhdoja të përpiqesha të ngrihesha ndërsa doja të shkoja te fëmijët e mi”,- tha Zara Downes.

Tre banditë të maskuar hynë në një familje të përbërë prej 8 anëtarësh dhe thërrisnin “ku janë paratë?”

Zara Downes, 21 vjeç e traumatizuar ka folur për mënyrën se si banda e kërcënoi nënën e saj.

Si fillim të tre personat i kishin mashtruar familjarët duke u paraqitur si shoferë të shërbimeve të ndryshme, derisa i detyruan të shtriheshin në dysheme dhe u vunë thikat në fyt.

‘Daily mail’ raporton se 21 vjeçarja u detyrua të vëzhgonte në tmerr nënën e saj, teksa sulmuesit i mbanin thikën në fyt nënës, e cila mbante fëmijën e saj gjashtë javësh, në krah.

“Ishte e tmerrshme. Një prej burrave bëri sikur ishte një shofer ofrimi, kështu që ne do ta hapnim derën. Babai im madje bëri shaka sepse ai mendoi se ishte një shofer i ofrimit të picave. Por para se ta dinim se tre burra me maskë kishin shpërthyer në derën e përparme dhe na kishin shtyrë në tokë dhe kishin ngulur një thikë kundër të gjitha fyt tanë. Ata madje vunë një thikë te mamaja ime, e cila po mbante fëmijën tim gjashtë javësh ishte e tmerrshme. Ne u detyruam të shtrihemi në dysheme dhe u tha nëse do të shikonim se do të goditeshim me thikë, por unë vazhdoja të përpiqesha të ngrihesha ndërsa doja të shkoja te fëmijët e mi”,- tha Zara Downes.

loading…