Turqi

Grushta, shkelma, hunj… Kështu i “sqarojnë” gjërat turqit

Një sherr masiv ka ndodhur në zonën e Esenyurt në Stamboll ku një grup njerëzish u përplasën me njëri-tjetrin.

Në konflikt janë përfshirë pronari një ndërtese pranë rrugës dhe një grup njerëzish, ndërsa nuk kanë munguar grushtat, shkelmat dhe sendet e forta.

Cila ka qenë arsyeja e sherrit? Asnjë nuk e di.