godet vajzën

Gruaja “sfidon” nënat shqiptare, e godet vajzën ‘papuqe’ në një distancë të pabesueshme

Një video e një gruaje që po qarkullon në internet, shfaq momentin kur godet vajzën e saj ‘shapkë’ në një distancë të jashtëzakonshme.

Prindi në video shfaqet duke vrapuar në rrugë, diku në Meksikë, që të ndjek vajzën e saj, e cila u largua nga një event familjar.

Nëna largoi sandalen nga këmba dhe goditi vajzën e saj në një distancë prej 30 metrash.

Nga goditja intensive e sandales, vajza rrëzohet në tokë.

Ndiqeni videon për ta mësuar më tutje ngjarjen.