Ohio

Gruaja arrestohet se refuzon të mbajë maskën, shikoni sherrin me policinë VIDEO

Një incident ka ndodhur si pasojë e mosrespektimit të masave anti-covid gjatë një ndeshje futbolli të një shkolle të mesme në Ohio.

Në video vihet re një polic që flet me një grua dhe më pas përpiqet që ta arrestojë atë pasi nuk pranon që të mbajë maskën.

“Ju po më arrestoni pa arsye pasi unë nuk po bëj asgjë gabim. Ndaloni. Ma lëshoni dorën”, thotë gruaja.