Përputhen

“Gropën ma bëre ti”- Dikur mikesha, Jasmina dhe Ola flasin për herë të parë për zënkën e tyre

Jasmina dhe Ola kanë qenë mikesha të ngushta prej vitesh deri kur u zunë përpara dy vitesh. Megjithatë fati i kryqëzoi sërish në emisionin Përputhen. Ato u shprehën se nuk janë më shoqe tani.

Megjithatë disa video që qarkulluan sëfundmi në rrjet tregonin se dy vajzat dilnin nga i njëjti pallat, që rriti dyshimet.

Kështu ata ishin në një përballje 4-minutëshe për të sqaruar hatërmbetjet.

Ola: Unë di të them që nuk kam pse jap llogari t’i them njerëzve se ku jetoj apo çfarë bëj

Jasmina: Pakënaqësi në shoqëri, prandaj jemi zënë

Ola: Ndoshta ka ndikuar dhe pak që je toksike ti. Ashtu je.

Jasmina: Prandaj më pranove gjithë ato vite në shoqëri ti?

Ola: S’besoj se të ka ngelur qefi te unë për diçka

Jasmina: Shoqëria jonë është ndërprerë nga udhëtimi në Maltë, ke qenë shumë arrogante e me të bërtitura. Ti më bëre gropën pastaj avash avash.

Ola: Unë asgjë s’të kam bërë me të keq, që të të mërzis apo për të të lënduar, kam dashur të të ngacmoj prandaj.