Video

Gresa s’ndjehet mirë, Andi i dhuron puthje

Gresa nuk është ndier mirë natën e kaluar.

Ajo tha se ka dhimbje barku dhe për këtë arsye ka qëndruar e shtrirë në dhomën e gjumit bashkë me Andin.

Por në një moment Andi ngrihet nga shtrati për të kaluar në dhomën e ndejës, megjithatë i tregoi Gresës se është aty për të.