Video

Gresa e pyet Andin nëse ka gabuar me përgjigjen në pyetjen nga Instagrami

Gresa e ka pyetur sot Andin nëse ka gabuar me përgjigjen në pyetjen e mbrëmshme nga Instagrami.

Modelen dikush e pyeti “pse është e ftohtë në lidhje me Andin”, dhe ajo tha se “kam familjar që më shikojnë”.

Andi më pas i tha të dashurës se nëse është ndier ashtu, në rregull janë.

Ndiqni videon.