Gratë në Japoni jetojnë më gjatë – ky është sekreti i tyre

A e dini se gratë japoneze kanë mbajtur rekordin botëror për jetëgjatësi për më shumë se 25 vjet?

Ato kanë një sekret – ushtrojnë vazhdimisht dhe kjo është një pjesë shumë e rëndësishme e kulturës së tyre.

Më poshtë janë disa nga ushtrimet që zhvillojnë gratë në Japoni, që ju ndihmojnë atyre të kenë jetë më të gjatë dhe forma më të mira trupore.