Gold Ag

Gold Ag po bëhet sërish baba? Reperi sqaron gjithçka

Rep-artisti Gold Ag para disa kohësh është bërë baba për herë parë.

Reperi është mjaft aktiv me koncerte dhe dasma.

Së fundmi Gold Ag ishte pjesë e dasmës së boksierit, Robin Krasniqi.

Ndërsa për emisionin “Mirage”, ai foli për dasmën dhe bëri një urim për çiftin.

Ndër tjerash ai foli edhe për jetën personale.

Për ta kuptuar se a po bëhet serish baba reperi shikoni storien e përgaditur nga ekipi i “Mirage”: