Kënga e re

Gold AG dhe Kastriot Tusha i këndojnë Ushtrisë së Kosovës

Këtë këngë e kanë ruajtur për këtë datë të veçantë.

Reperi Gold Ag në bashkëpunim me Kastriot Tushën kanë publikuar projektin e tyre të ri të titulluar “Ushtria e Kosovës”, shkruan Ballkani.info.

Duke qenë se sot FSK u transformua në FAK, Goldi dhe Kastrioti kanë pasur një këngë më shumë për ta festuar datën e 14 dhjetorit.

Me ritme folklorike dhe patriotike, të emocionon edhe më shumë për formimin e Forcave të armatosura të Kosovës./Ballkani.info/
https://www.youtube.com/watch?v=JIcN_729BgU