Ceremoni

Gjykata Kushtetuese kremton vitin e 9- të Gjyqësorit

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës do të kremtojë Vitin e 9- të Gjyqësor me një ceremoni solemne, që do të organizohet sot në Prishtinë.

Në ceremoni pritet të marrin pjesë udhëheqësit më të lartë shtetërorë, përfaqësues të akredituar të misioneve diplomatike dhe të organizatave ndërkombëtare në vend.

Ceremonia mbahet nga ora 17:00.