Marko Gjuriq

Gjuriqi “zbulon”: Pistat e vrasjes së Ivanoviqit shpien te shqiptarët

I ashtuquajturi drejtor i të ashtuquajturës zyrë për Kosovën Marko Gjuriq duket të jetë bërë edhe gjykatës në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, transmeton Koha.net.

Ai, duke folur për këtë, rast siç përcjell n1, ka deklaruar se të gjitha të dhënat e hetimeve të institucioneve serbe për vrasjen e Oliver Ivanoviqi t ”pa mëdyshje shpien te pala shqiptare”,

“Të gjitha pistat, dhe dua ta them qartë, të gjitha pistat lidhur me vrasjen e Oliver Ivanoviqiu të cilat aktualisht i kanë organet tona shtetërore, shpien në pjesën jugore, te shqiptarët”, citohet të ketë thënë Gjuriqi.