Ngjarjet

Gjithçka çfarë pritet të ndodhë sot në Kosovë

Ngjarjet e datës 2 tetor 2022.

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Unionin e Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon (UBSHR) do të organizojnë tryezën e rrumbullakët ”Kurorat e Qyteteve Shqipfolëse si Destinacion i Agroturizmit”. Marrin pjesë edhe kryetari i Prishtinës Përparim Rama dhe kryetari i bashkisë së Tiranës Erjon Velijaj. (Hotel “Emerald” Prishtinë, ora 09:00)