Reperi

Gjiko flet për jetën pas marteses dhe për fëmijën

Gjiko dhe Elita Rudi janë çift shumë i komentuar në shtypin rozë.

Çifti i kanë dhënë fund beqarisë më 21 shtator, duke organizuar një dasmë madhështore.

Gjiko ishte së fundi i ftuar në një intervistë për “Prive”, ku ndër të tjera foli edhe rreth shtatzënisë së Elitës.

I pyetur se a e ka lumturuar gjinia e foshnjës, Gjiko nuk preferoi të zbulonte shumë, por u përgjigj “Me rënësi shëndosh”.

Ndërsa, i pyetur se a ka ndryshuar shumë Elita gjatë shtatzënisë, Gjiko tha se “ende qëndron Elita”.