Kryetari i Komisionit

Gjesti i pahijshëm i Armend Mujës ndaj asistentes

Kryetari i Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, Armend Muja, ka bërë një gjest, që është vlerësuar i pahijshëm nga shumëkush, gjatë mbledhjes së sotme.

Ai ka shtyrë me dorë, duke e larguar njërën nga zyrtaret e stafit mbështetës të Komisionit, ndonëse qëllimi i saj ishte asistenca në kryerjen e procedurave, meqë gjatë mbledhjes pati shumë paqartësi për pikat e rendit të ditës.

“Ulu, mos u afro”, u dëgjua t’i thotë Muja asistentes.

Për Mujën, kjo është hera e parë si deputet dhe hera e parë në krye të një komisioni.