Floket

Gjërat që flokët tregojnë për shëndetin tuaj

Ne zakonisht mendojmë që gjendja e flokëve tonë varet nga mënyra se si ne kujdesemi për ta dhe për faktorët e tjerë tjerë të jashtëm, transmeton Klan Kosova.

Por duket se flokët tanë, së bashku me simptoma të ndryshme, bëhen një tregues që tregon se diçka nuk është e gabuar me mënyrën se si funksionon trupi ynë.

Shikoni disa nga probelmet e zakonshme të flokëve, dhe gjeni se çfarë sëmundjesh ata tregojnë.

Flokë pa shkëlqim dhe pajetë

Flokë me shumë zbokth

.

Flokë të hollë

Nëse fillojnë të ju bien flokët

Flokë të yndyrshëm