Gjërat që duhet të keni me vete kur shkoni për ecje në male

Për një ecje të shkurtër në male duhet të përgaditeni, që të jeni sa më të sigurt.

Sipas American Hiking Society ju duhet të keni me vete këpucë të cilat përfundset e tyre ju ndihmojnë të ngjiteni më lehtë maleve.

Po ashtu nuk duhet të harroni ndonjë hartë apo busull që të ju tregojë ku jeni.

Ujë dhe ushqim shtesë duhet të keni me vete, gjithashtu edhe rroba dhe mbrojtëse nga shiu.