Podujevë

Gjendet një mjet i pashpërthyer në Podujevë

Një person në Podujevë ka raportuar Policinë e Kosovës se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyer.

Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa, njësiti për deminim i KFOR-it dhe FSK-se kane tërhequr mjetin e dyshuar, transmeton Ballkani.info.

Raporti i plotë i Policisë:

Ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se ka hasur ne nje mjet te dyshuar shpërthyes. Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa, njësiti për deminim i KFOR-it dhe FSK-se kane tërhequr mjetin e dyshuar.