Turistet

Gjenden dy alpinistet që thuhej se kishin humbur në Alpet Shqiptare

Drejtor i Parqeve Kombëtare në Mal të Zi, Admir Laliq, ka bërë të ditur se janë gjetur dy alpinistet e huaja për të cilat raportohej se ishin zhdukur në Alpet Shqiptare.

Dy gratë, njëra gjermane dhe tjetra polake, janë gjetur në gjendje të mirë shëndetësore.

Për to thuhej se ishin zhdukur që nga data 14 gusht e këtij viti.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e drejtorit Laliq në gjuhën angle dhe gjuhën serbo-kroate.

loading…