Aksidentet

Gjatë ditës së djeshme ndodhën 40 aksidente në Kosovë

Brenda 24 orëve të kaluara Policia e Kosovës ka shqiptuar një mijë e 137 gjoba për kundërvajtësit e trafikut.

Po këtë ditë (e mërkurë) kanë ndodhur edhe 40 aksidente. Nga këto aksidente 16 përfunduan me persona  të lënduar dhe 24 tjera pa të lënduar.

Të arrestuar gjatë ditës së djeshme janë 16 persona, 8 janë dërguar në mbajtje, ndërsa një në vuajte të dënimit.