Gjakovë

Gjakovë: Babai raporton në Polici se vajza e tij e mitur është sulmuar seksualisht

Një rast i sulmit seksual është raportuar dje rreth orës 11:45 në Policinë e Gjakovës.

Atje, një prind ka thënë se vajza e tij e mitur është sulmuar seksualisht nga një burrë.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.