Këngëtarja

Genta Ismaili pozon para flamurit turk, thotë se Turqia është si Xhehneti! VIDEO/FOTO

Këngëtarja Genta Ismaili ka vizituar Stambollin këto ditë dhe mediat turke kanë treguar arsyen e vizitës së këngëtares.

Mediat turke kanë shkruar se këngëtarja kosovare ka darkuar me një këngëtar turk ne Stamboll dhe aty ata janë dakorduar për një duet.

Genta po ashtu ka dhënë edhe disa intervista për mediat atje ku ka thënë se i pëlqen Stambolli dhe Turqia shumë.

“Turqia si xhehnet”, citohet te këtë thënë Genta për mediat turke.

Ndryshe, këngëtarja ka realizuar edhe disa intervista për mediat televizive por nuk e ka bere te ditur se me cilin këngëtarë do të bëjë duet.

loading…