Dashuri në shtrat

Gënjeshtrat më të papara që burrat thonë para seksit

Femrat e dinë mirë që burrat do të bënin gjithçka për ti futur në shtratin e tyre. Kur themi gjithçka, gjithçka!

Madje, ashtu si pa kuptuar shndërrohen në gënjeshtarë aq të lezetshëm, vetëm që nata të përfundojë sipas parashikimit: Seks! Me siguri, çfarë ju kanë dëgjuar veshët më shumë, janë lista e gënjeshtrave më poshtë!

#1.

Hajde nga unë! Shohim ndonjë film, rrimë, hamë ndonjë gjë…

#2.

Duhet t’i heqësh rrobat. Ne as që do bëjmë seks. Thjesht më pëlqen ndjesia e lëkurës tëndë që prek lëkurën time.

#3. 

Pse ti mendon që unë dua të bëj seks që sot me ty?

#4.

Është ftohtë këtu, hajde të futemi në krevat.

#5.

Ti je shumë e bukur dhe do të ishte një mrekulli të flija me ty!

#6.

Nuk do t’i tregoj njeriu nëse ti nuk i tregon njeriu!

#7.

Dua vetem te lahem në një vaskë me shumë flluska me ty-asgjë më tepër!

#8.

Do të vish të takosh qenin tim? Në 3:00 të mëngjesit…

#9.

Nuk ke pse ma kthen nderin!

#10.

Shkojmë të shohim tv në dhomën tënde?