Kujdes

Gabimet tona që na shkatërrojnë veshkat

Veshkat janë ndër organet më të rëndësishme të trupit, por disa nga zakonet e përditshme që na duken krejtësisht banale, mund të dëmtojnë shëndetin tonë.

Ato filtrojnë toksinat dhe janë thelbësore për shëndetin e plotë të njeriut, transmeton ksp.

Këto janë gabimet që bëjmë, e të cilat njëkohësisht dëmtojnë veshkat tona.

1. Nuk e zbrazni fshikëzën në kohë;

2. Nuk pini ujë të mjaftueshëm;

3. Hani shumë kripë;

4. Hani shumë proteina;

5. Pini alkool dhe cigare;

6. Shumë kafeinë;

7. Gjumi i pamjaftueshëm.