Hurricane RR

G-Power përforcon Mercedes-AMG E63 S, vjen me 800 kuajfuqi

Kompania e njohur gjermane, G-Power, në muajin tetor të këtij viti fillimisht ka prezantuar Mercedes-AMG C63 S me kapacitet prej 800 kuajfuqi, ndërsa tani ‘tretmanin’ e njëjtë kjo kompani i ka dhënë edhe modelit E63 S.
Gjithashtu, G-Power ofron edhe set të ri të rrotave “Hurricane RR” nga alumini prej 21-inç, sistemin e shkarkimit të gazrave nga çeliku, mbrojtësin shtesë (‘spoiler’) mbi bagazhin, si dhe etiketën me ngjyrë të zezë.

Shpërndaje