Beniada

“Futja gjumit e fli rehat”, Beniada përgjigjet për raportin Donald-Beatrix

Së fundmi Beniada ka realizuar një “intervistë virtuale” me fansat e saj duke iu drejtuar pyetjen: Çfarë ju bën të lumtur?

Një nga ata ka shkruar Donald dhe Trixa, duke shoqëruar me një zemër të thyer.

Epike ka qenë edhe përgjigjja e modeles e cila ka “ironizuar” dyshen duke i thënë ndjekësit të flejë rehat.

“Ku të shkon mendja, moj ku të shkon mendja. Futja gjumit, flej rehat” është shprehur Beniada duke qeshur.