Brezovicë

FSK-ja nis deminimin e dy orteqeve

Njërin tek Foleja e shqiponjës, i cili është 2 hektarë, ndërsa tjetri është në afërsi të rrugës, 4 hektarë.

Pjesëtarët e FSK-së me 31 janar kanë përfunduar të gjitha matjet e ortekëve eventual të cilët janë duke i deminuar.

Ndërkaq, qendra e skijimit në Brezovicë po vazhdon të qëndroje e mbyllur për vizitorë edhe gjatë vikendit.

Kjo qendër e skijimit është mbyllur për shkak të rrezikut të ortekëve, si dhe hetimeve që janë bërë për vdekjen e zv.ministrit të Diasporës, Arian Daci.