Fshatrat dhe qytetet që do të përballen me ndërprerje të rrymës

KEDS ka publikuar sot orarin e reduktimeve me të cilat do të përballen qytetet dhe fshatrat e Kosovës në ditët e ardhshme.

Ky është orari dhe kohëzgjatja e ndërprerjes së rrymës si dhe arsyet, sipas KEDS-it:

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 05.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 04.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona industriale (Kodi: 41000009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 05.11.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.11.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga nënkontraktorët.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 05.11.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-Mogillte, fabrika –Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 03.11.2018 në TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivovë (Kodi: 60024003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston,Turiqevc,Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës.

4.

Më 03.11.2018 në TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërnicë dhe Pirq.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 05.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.11.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rukolli 3 (Kodi: 74000010007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr.28 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit.

2.

Më 03.11.2018 në NS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 09:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të TM në kuadër të projektit LOT 11 Mitrovica.

2.

Më 03.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnica dhe Lubaveci.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja dhe lëshimi në punë i trafove të reja.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kernicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 05.11.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm, Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i përçuesve.

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 03.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashtine e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 05.11.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 05.11.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podujeva 1 (Kodi: 14000001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Skënderbeu , rr.Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

5.

Më 03.11.2018 në NS 110/10kV Prishtina 2 TR2 do të ketë ndërprerje totale: prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer, Kodra e diellit, Rr.Ibrahim Banushi, Rr.Elena Gjika, Shtepia e Pleqeve, Kodra e Diellit 2, Një pjesë e bregu të diellit, Velania, Rezervoari, Rr.Norbert Jokl, Një pjesë e lagjes së spitalit.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatove trioidal dhe testimi i mbrojtjes rele.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 03.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

10/04 kV. Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Ismet Krasniqi

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje të konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Më 03.11.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

10/04 kV. Komuna objektet e reja Arberi (Kodi: 10000015115) prej orës 10:00 deri në ora 12:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjes e Rrugës Ahmet Krasniqi tek komuna e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendsimi i kthinës 10 kV.

3.

Më 03.11.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

10/04 kV. Rekalit (Kodi: 10000015114) prej orës 10:00 deri në ora 12:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rrugës Ahmet Krasniqi, Rekalitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i kthinës 10 kV.

4.

Më 03.11.2018 në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr 21 (Kodi: 11000022) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Ndue Përlleshi, rr.Xheladin Hana, një pjesë e rr.Isa Kastrati.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i transformatorëve rrymore, lidhjeve dhe mbrojtjes rele.

5.

Më 03.11.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

10/04 kV. Kawa (Kodi: 19000026243) prej orës 12:00 deri në ora 13:30 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Enver Maloku.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinës.

6.

Më 02.11.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

10/04 kV. VG Construction” (Kodi: 12000007036) prej orës 10:00 deri në ora 11:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Tirana banesat VG Construction.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorit të ri.

Prizreni

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 05.11.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 11:30 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana .

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve trioidal.

4.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkolla e Muzikes (Kodi: 31000016) prej orës 13:00 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit, Shadervani, Shkolla e mesme Gjimnazi, rr.Ismet Jashari-Kumanova.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve trioidal.

5.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Solidariteti (Kodi: 31000001) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Solidariteti

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve trioidal.

6.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kfori 1 (Kodi: 31000027) prej orës 11:30 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-i Gjerman Prizeren.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve trioidal.

7.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtëpia e Armatës (Kodi: 31000023) prej orës 10:00 deri në ora 11:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani .

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve trioidal.

8.

Më 03.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 11:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasteric, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve trioidal.