Qershitoke

Frutin të cilin ju preferojnë shkencëtarët ta provoni

Mund të ketë shijen e vaniljes, por edhe të duket si domate.

Ky frut gjendet vetëm në Jug të Afrikës, por nga viti tjetër mund të gjendet edhe në kontinentet tjera.

Pasi shkencëtarët e preferojnë të provoni, për arsye se ka vitamina, proteina dhe fibra të mjaftueshme për trupin e njeriut.

“Qershitoke” ju shtojnë peshën e humbur, e rregullojnë shtypjen e gjakut po ashtu ndihmojnë edhe në rregullimin e gjumit.