Frashër Krasniqi: Albulena Haxhiu kurrë libra s’ka lexu

Anëtari i Partisë Socialdemokrate, Frashër Krasniqi,  ka thënë se ministrja Albulena Haxhiu nuk ka lexuar asnjëherë libra.

Krasniqi mes tjerash ka treguar edhe titujt e preferuar të librave dhe autorët më të pëlqyeshëm nga ai.

I pyetur nga gazetarja e Insajderit se a ka ndonjë sugjerim për kryeministrin Kurti, kështu është përgjigjur Krasniqi: