Didier Chabert

Franca mbështet dialogun dhe delegacionin shtetëror të Kosovës

Kryetari dhe nënkryetari i Partisë Socialdemokrate, Shpend Ahmeti dhe Visar Ymeri, kanë pritur sot ambasadorin e Francës në Kosovë, Didier Chabert.

Në cilësinë e bashkëdrejtuesit dhe anëtarit të Delegacionit Shtetëror për Dialogun me Serbinë, Ahmeti dhe Ymeri, vlerësuan se Kosova po dëshmon kapacitete dhe përgjegjësi politike lidhur me procesin e dialogut me Serbinë, me qëllim të arritjes së një marrëveshje përfundimtare për njohje reciproke.

Drejtuesit e PSD-së shprehën përkushtimin e tyre për një proces transparent të dialogut, të mbikëqyrur nga Kuvendi i Republikës.

Duke e rikonfirmuar mbështetjen e shtetit francez për procesin e dialogut, diplomati Chabert përshëndeti themelimin e delegacionit shtetëror në Kuvendin e Republikës së Kosovës.