Familja Mbretërore

Fotot që kanë “turpëruar” familjen Mbretërore

Askush nuk i shpëton incidenteve dhe situatave të sikletshme, madje as anëtarët e familjes Mbretërore.

Të kapur në momente të vështira, ata nuk janë shqetësuar shumë për njerëzit rreth e rrotull dhe as për mediat.

Të tilla janë edhe fotot e mëposhtme, ku tregohen momentet më të sikletshme të familjes mbretërore britanike.