Motrat

Fotot më seksi nga klipi i Erës dhe Norës

U deshën më shumë se tri vite që Era Istrefi të kthehet me një këngë në gjuhën shqipe

E këtë ajo e bëri me motrën e saj, Norën, e cila po i bën dy dekada e gjysmë në skenën e muzikës shqiptare.

Ndryshe, ky videoklip ka zgjatur më shumë se është parashikuar dhe Era e Nora në këtë klip ofrojnë një gjë më artistike.

Të dy motrat këndojnë në tonalitetin e ulët, derisa skenat më seksi janë ato të veshura në kilota por në shumicën e tyre, të dyja duken seksi.

Ndryshe, kjo këngë e Erës vije pas disa këngëve në anglisht që këngëtarja i ka realizuar pasi nënshkroi kontratë me kompaninë amerikane, Sony.