Nëna Natyrë

Fotografi mahnitëse të natyrës që duken si piktura

Nëna Natyrë është aq mbresëlënëse sa që shumë peizazhe, kafshë dhe struktura natyrore duken surrealiste – pothuajse si piktura.

Sidoqoftë, këto imazhe janë reale dhe janë kapur me një aparat fotografik.


Yuanyang, Kinë – Tarracat madhështore të orizit duken si një pikturë abstrakte


Pallua – Ngjyrat e këtij zogu janë të jashtëzakonshme


Skye, Mbretëria e Bashkuar -Një spirale e përsosur


Qëndroni – Guxoni të jeni ndryshe


Vala, Shtetet e Bashkuara – Një formacion shkëmbi ranor në Butet Coyote.


Tuneli i pemëve – Pemët mbrojnë çdo gjë që kalon nën to


Zhangye National Geopark, Kinë – Rezultati i sedimentimit miliona vjeçar


Fly Geyser, Shtetet e Bashkuara – Ujëra termale që shpërthejnë në Nevada, SH.B.A.


Suedi – Aurora borealis magjepsin në qiell

loading…