AAK

Fotografi e pa parë e Daut Haradinajt si gjimnazist në vitin 1996

Deputeti i AAK-së, Rasim Selmanaj e ka publikuar një fotografi të pa parë deri më tash të Daut Haradinajt, shefi të Grupit Parlamentar të AAK-së.

Fotografia e Haradinajt është e vitit 1996, kur ia ishte gjimnazist.

Dhe vetëm dy vjet më pas, Haradinaj ende pa i mbushur 18 vjet, bëhet protagonisti kryesor i Betejës së njohur të Gllogjanit ku shënohet edhe fillimi i luftës në Rrafshin e Dukagjinit. /Ballkani.info/