Irak

Foto nga kapja e Sadam Husein, fiks 15 vite më parë

“Zonja e zotërinj, e kapëm”, këto ishin fjalët që shënuan fundin e një prej kërkimeve më të ethshme, atë për diktatorin irakian, Sadam Husein.

Diktatori irakian kishte nëntë muaj që fshihej nga forcat amerikane, të cilat po e kërkonin në vendin e tij.

Husein ishte fshehur në një gropë të nëndheshme, dhe ushtarët thonë se kur po i afroheshin, ai kishte bërtitur: “Mos qëlloni!”

Njëri prej tyre, sipas ushtarëve, i tha: “Ke të fala nga presidenti Bush.”