Starleta

Foto nga festa e ditëlindjes së 40-të të Kim Kardashian

Dy ditë më parë, Kim Kardashian mbuhi plot 40 vjeç dhe familja e saj i bëri një festë të paharrueshme.

Dhe duket se Kim vetëm tani ka gjetur kohë për të falënderuar ata për gjithçka që bën për të në këtë ditë kaq speciale për të.

Kim ka postuar fotografi të ndryshme nga festa e organizuar për të, ndërsa bëri një dedikim të gjatë duke treguar të gjitha befasitë që e pritën atë natë.

Kujtojmë që nëna e saj Kris Jenner dhe motrat e saj të famshme, Kourtney, Khloe, Kylie dhe Kendall organizuan festën më të veçantë ndonjëherë duke kujtuar të gjitha ditëlindjet e Kim që kur ajo mbushi 1 vjeç.

Pavarësisht probleme që kanë pasur së fundi, në festën e ditëlindjes ishte dhe bashkëshorti i saj, Kanye West.