Lajmi i fundit

FOTO| Ky është pjesëtari i sigurimit që hyri në dhomën e vajzave në konvikt

Disa studente të cilat banojnë në konviktin numër 5 në Prishtinë, kanë shprehur shqetësim nga prania e një pjesëtari të sigurimit në korridorin e këtij konvikti në orët e vona të natës.

Demokracia.com ka mësuar roja që hyrë në konviktin e vajzave është Hysni Gashi.

Gashi tashmë është suspenduar nga Drejtoria e Qendrës së Studentëve.

Kujtojmë se disa studente të konviktit janë ankuar për pranin e Gashit në konvikt.

“Komisioni disiplinor për punëtorin në fjalë ka marrë masën e pezullimit, derisa komisioni t’i shqyrtojë të gjitha faktet, ankesat, deklaratat e studentëve që kanë shprehur indinjatë ndaj këtij rasti dhe ndaj personit në fjalë”, ka thënë më tej Fatmir Sfishta, drejtor i Qendrës së Studentëve.

Komisioni disiplinor ka afat ligjor një muaj që të marr një vendim për masën disiplinore ndaj personit në fjalë.