Big Mama

FOTO| Big Mama ‘mbulohet’ me euro në Gostivar

Këngëtarja Big Mama po vazhdon verën e ngjeshur me plot ahengje.

Në dasma, kanagjeqe, momente tjera të shënuara familjare, Bigut po i besohen ditë të rëndësishme nga qindra familje shqiptare çdo vit.

E kjo mes tjerash po është goxha fitimprurëse për këngëtaren.

Përpos pagesave standarde, keq nuk po mbet as sa i përket bakshisheve.

E rrethuar me para në katër anët e kokës, Bigu është shfaqur full bankënota në ndejën e saj të fundit mbrëmë.

Dhe gjejeni pak ku? Në viset shqiptare të Maqedonisë të cilat shquhen për bakshish.

Disa 100-she, 50she, 20she vërehen në fotografinë e ndarë nga vet Bigi.