Femija gjeni

Foshnja gjeni, shikoni çka bën për të zbritur nga shtrati

Për beben e kësaj moshe kjo vepër është diçka më shumë se gjeniale.

Në YouTube është postuar një video e cila tregon gjithë gjenialitetin e bebeve të vogla të cilat ikin nga krevati!

Në të vërtetë, bebja ka qenë e shtrirë në një krevat goxha të lartë dhe dëshironte që me çdo kusht të zbriste nga krevati.

Edhe pse për të parën herë nuk ia arriti qëllimit, bebja filloi aksionin. Në të vërtetë, ajo sigurisht ishte mërzitur duke u rrotulluar nëpër krevat dhe prandaj iu kujtua diçka.

Për beben e kësaj moshe ky akt është shumë i pabesueshëm.