modeli i ri

Ford Ranger FX2 mund të lëvizë nëpër të gjitha terrenet

Manovra të ndryshme edhe nëpër baltë, apo rrugë të vështira

Ranger është kthyer sërish në prodhim nga Ford, që të rivalizojë me Toyota Tacoma, GMC Canyon dhe Chevy Colorado.

Ky model i vetëm nuk mjaftonte, andaj është cjellë edhe versioni FX2 që mund të lëvizë nëpër të gjitha terrenet, për entuziastët që duan makina të fuqishme që lëvizin me rrotat e përparme.

Platforma shumë më e ngritur, rrotat me 18 inç për të gjitha terrenet, mbrojtësi i pjesës së poshtme dhe ekrani vetëm për të shikuar këto hapësira.

Tani, Ford Ranger nuk është vetëm një makinë me hapësirën për bartjen e mallrave, por edhe mundësi që të transportohen gjërat e nevojshme, ku do që shoferi dëshiron të shkojë.

Shtimi i pakos FX2, që mundëson lëvizjet e jashtme, ofron edhe teknologji të lartë, për lehtësi shumë më të mëdha dhe vozitje sa më të mirë.

loading…