Modelja

Forbes zbulon gënjeshtrën e Kylie Jenner – nuk është miliardere

Kylie Jenner nuk është miliadere! Forbes ka shkruar sot se “prodhuesja e në linje makeupi”, Kylie (22) “ka bërë një mori gënjeshtrash  në vazhdimësi në lidhje me të ardhurat e kompanisë dhe deklarata false të taksave për të arritur të një shumë e madhe parash”

Skandali më i madh për gënjeshtra për pasuri ka ardhur sot nga revista e njohur Forbes e cila ka shkruar se Kylie Jenner ka gënjyer për pasurinë e saj.

Zbulimet janë arritur pas auditimit të Coty ku tregojnë të ardhurat dhe fitimet e vërteta të Kylie Cosmetics.

Kylie shiti 51 për qind të kompanisë te Coty në një marrëveshje që u vlerësua rreth 1.2 miliard dollarë.